Project

General

Profile

Actions

Bug #20856

closed

Applied directive doesn't show up when there is no node

Added by Alexis TARUSSIO 9 months ago. Updated 8 months ago.

Status:
Released
Priority:
N/A
Category:
Web - UI & UX
Target version:
Severity:
Trivial - no functional impact | cosmetic
UX impact:
User visibility:
Getting started - demo | first install | Technique editor and level 1 Techniques
Effort required:
Very Small
Priority:
75
Regression:

Description

Hello,

I prepare a new rules and I encountered a little bug.

If you doesn't select node / group and save the rule you wont have the directive name applied to this rule. I spoke with Alexis and he asked me to create a ticket :).

https://files.gitter.im/5b98ce12d73408ce4fa7dab4/8xAh/image.png

If I hit select the directive does show up so it's not critical.

I'm on gitter if any of you need it.

best regards,

Alexis / Elenui

Actions #1

Updated by Alexis Mousset 9 months ago

  • Assignee set to Raphael GAUTHIER
  • User visibility set to Getting started - demo | first install | Technique editor and level 1 Techniques
  • Effort required set to Very Small
  • Priority changed from 0 to 76
Actions #3

Updated by Raphael GAUTHIER 9 months ago

  • Status changed from New to In progress
Actions #4

Updated by Raphael GAUTHIER 9 months ago

  • Status changed from In progress to Pending technical review
  • Assignee changed from Raphael GAUTHIER to Vincent MEMBRÉ
  • Pull Request set to https://github.com/Normation/rudder/pull/4209
Actions #5

Updated by Raphael GAUTHIER 9 months ago

  • Status changed from Pending technical review to Pending release
Actions #7

Updated by Vincent MEMBRÉ 8 months ago

  • Status changed from Pending release to Released
  • Priority changed from 76 to 75

This bug has been fixed in Rudder 7.0.2 and 7.1.0~rc1 which were released today.

Actions #8

Updated by Alexis TARUSSIO 8 months ago

Vincent,

Thanks for this. I'll upgrade my servers :)

best regards,

Alexis

Actions

Also available in: Atom PDF