Project

General

Profile

Actions

Bug #22012

open

Node search by version faild when there is epoch in agent version

Added by Elaad FURREEDAN 3 months ago. Updated 3 days ago.

Status:
New
Priority:
N/A
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
Severity:
UX impact:
User visibility:
Effort required:
Priority:
0
Regression:
Yes

Description

Description

When we try to search a node from search node page, and the agent version, there is no node find.
I also occur when we click on the graph in the dashboard. It seems to affect RedHat node exclusively.

Workaround

By using the epoch string in the search with the agent version, I have been able to find the node. For example, in "Node Summary":

Then using the epoch to find the node:

How to reproduce

I reproduce the bug in 7.1.7, also occurs in 7.2.1 on RHEL7 agent.
It might be possible to reproduce on any OS, the key to reproduce it is to have an agent where epoch is contains in the agent version in the inventory


Files


Related issues 1 (0 open1 closed)

Related to Rudder - Bug #22015: Missing epoch string in search node query from pie chartReleasedVincent MEMBRÉActions
Actions #1

Updated by Elaad FURREEDAN 3 months ago

  • Related to Bug #22015: Missing epoch string in search node query from pie chart added
Actions #2

Updated by Vincent MEMBRÉ 2 months ago

  • Target version changed from 7.1.8 to 7.1.9
Actions #3

Updated by Vincent MEMBRÉ about 1 month ago

  • Target version changed from 7.1.9 to 7.1.10
Actions #4

Updated by Vincent MEMBRÉ 3 days ago

  • Target version changed from 7.1.10 to 7.1.11
Actions

Also available in: Atom PDF